ASO 1. OSB ANAOKULU

Vizyon: Atatürk ilkeleri ışığında; eleştiren, sorgulayan, üreten, girişimci, işbirlikçi, yaratıcı, iletişim becerileri güçlü, kararlı, kendisine ve çevresine saygılı, ulusal ve evrensel değerlere duyarlı, doğa farkındalığı yüksek bireyler yetiştirmek.

Misyon: Çocukların gelişimsel düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan, yaşantısal eğitim ortamı ve programı ışığında sanat, spor ve bilimsel etkinliklere önem veren, yaratıcılık ve girişimciliği destekleyen eğitim anlayışı ile öncü çalışmalar yapan bir kurum olmak.

Başarılar:

Saatler: Ders: 08:00- 13:00 Kulüp: 13:00- 18:00
Isınma: Yerden Isıtma
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler: HEMSBALL, DENE(DENGE-ESNEKLİK-NEFES EGZERSİZLERİ), DRAMA, BEDEN MÜZİĞİ, ORF,
Bilimsel Etkinlikler: HALK OYUNLARI, İNGİLİZCE, MÜZİK, AHŞAP- SERAMİK ATÖLYESİ, KODLAMA, STEM
Proje Çalışmaları:

WEB - https://aso1osb.meb.k12.tr

Adres - Ahi Evran Osb Mah. ASO Bulvarı No 9 Sincan / ANKARA

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

YARI ZAMANLI KULÜP ETKİNLİKLERİ İLE TAM GÜN EĞİTİM

Yerleşim Yeri - 1. Organize Sanayi Bölgesi

Adres - Ahi Evran Osb Mah. ASO Bulvarı No 9 Sincan / ANKARA

Ulaşım Metro, Otobüs, Dolmuş

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 30 km uzaklıktadır.